Mini Garden Part 2

2:12 PM



Inilah garden chair yang aku mentioned in earlier post. We aimed this chair ever since we saw it kat rumah opis mate abang. We've been surveying for almost a month. The price we got was very reasonable. They dont even charge us on transportation. Dekat pekan Meru. Punyala jauh nak pergi. Nasib baik dapat good price. Dekat Sungai Buloh they charge us 4 times than what we paid now. Tengok material and the finishing quality yang we all beli was much much better. Cekik darah la diaorg nih!Nasib baik tak beli kat Jalan Sg Buloh tuh. Kalau tak menyesal aje.
Nampak tak bunga rose kat atas meja tuh. Bunga ros tu abang tanam kat depan pagar rumah. Setiap hari ada saja bunga baru yang mekar. Wangi. Sampai dahan pokok tuh melendut sebab terlalu berat kot. Sebab tu la we all akan potong dan letak dalam gelas. Berseri la sikit. Tak payah la nak beli artificial flower. Ini free of charge jer. It will last about two or three days. Bila dah layu we all potong la yang new one.
There are so much to tell concerning our garden. But I have no idea yet. Wait for Part 3 pulak la.

You Might Also Like

0 comments