Baju Raya

9:13 AM

Salah aku ker baju raya aku tak siap! Aku dah hantar untuk tempahan 07.07.2008 lagi. Ni first and the last la aku antar kat Z** Tailor nih. Geram betul aku. Lepas ni harammmmmmm aku nak antar situ lagi. Ni sebab ikut cakap b*ss aku la ni. Dia kata Z** ni buat kemas la, sedap pakai la, cantik buatan la... abih kalau hari ni pun baju aku dia tak potong-potong lagi apa cerita. Patut ker dia suruh aku call balik ari Isnin, itu pun CUMA nak tau baju aku boleh siap atau tak..belum siap lagi..abih bila aku nak balik kampung. Mangk*k A*un tul! Upah mahal! Nasib baik aku letak deposit RM50 aje (total RM320). Tu baru sepasang. Nasib baik baju-baju lain & baju anak-anak aku antar kat orang lain! Ni aku bulan posa dah maki-maki orang. Aku memang hangin tul.

Sanggup suh laki aku recycle baju nikah cum baju raya last year sebab aku nak sedondon dengan dia. Aku dah berkenan sangat dengan baju kaler purple tuh! Tetiba tak siap lagi. Warghhhhhhhh!!!Sudahnya aku cakap dengan dia aku nak ambik balik baju tu. Gue kecewa tahap gaban nih. Ni first time nak beraya dengan family ...Dah dua kali raya aku pregnant. Mana ada raya pun...asik mengah2...tak larat sangat...ni dah slim hajat dihati nak berkunjung-kunjungan. Abih baju glemer aku tak siap apa cerita nih!

Ni baju ku sebelum antar gi Z** Tailor tuh

Aty, adik ipar aku yg posing jadi model...Frust betullah...

You Might Also Like

1 comments

  1. nak baut camne..xde rezeki..xpe tahun dpn leh cube lg ye.. :)

    ReplyDelete