Malam yang Dingin

12:09 AM

Masa tengah buat entry ni...huarghhh...aku tengah mengantuk gila. On computer semata2 nak cari resepi nak buat breakfast besok. Bosan beli sarapan kat luar...nak try resepi Kacang Pool (Foul). Ntah jadi buat ke tidak. Kacang tu aku dah rendam balik keje tadi. Nak cari yang segera dalam tin tak jumpa pulak. Tengok kacang tu tak kembang-kembang. Nak kene rebus sampai empuk pulak. Sure tak sempat...Lain kali aje la. Bak kata laki aku... “ala ma, makan roti dengan Tuna Mayoinnaise aje la” Dia dah beli semalam. Dengan roti roti coklat kismis. Aci ker makan roti coklat dengan tuna. Tak selera la aku...


Memang sangat mengantuk ni...tapi disebabkan time ni je aku ada masa bertenet kat umah, aku gunakan sepenuhnya. Laki aku tengah layan DVD Rush Hour, yang mana aku x sure.Dia nak tidur aku tak bagi. Takut lak sensorang kat bawah ni. Huhuhuhu...aku sure mesti tv tu yang tengok dia. Sebab dia dah kalah kepuasan tadi....Hua hua hua.


Ni ingat nak jawab tagged si iszan yang dah lama aku peram. Bukan x sudi, tapi memang x sempat. Lagipon kat opis tuh x der privacy langsung.


Since aku ni memang tak IT Savvy langsung, makanya aku nk mintak mahap ler kat iszan ni...Nanti ler aku jawab....mengantuk sangat dah ni...gud nite everybody

You Might Also Like

4 comments

  1. Kalah kepuasan? :)

    Apa kata kalau mlm ni kite repeat balik.... Hua hua hua

    ReplyDelete
  2. xleh la sayang...nanti i menang lagi...

    ReplyDelete
  3. oit..apa nih??
    membuat aku rasa nak cepatkan lg tarikh tuh jer..
    ekekekekee..
    kalah kepuasan??
    huh, dlm sungguh maksudmu tuh!!!

    ReplyDelete