Sangap.....

4:35 PM

Sangap betul la aku petang ni. Macam makan ubat tidur. Makan banyak sangat lunch tadi agaknya. Tapi tak juga…entahlah.

Buat report tuk meeting Isnin ni, tapi tak de mood sangat…dah seminggu aku perap report nih…

Terpikir jugak, balik ni nak makan apa plak…asik makan makan makan. Badan dah macam kene pam…

Rindu pulak kat anak-anak.

Badan aku jerk kat opis ni, tapi minda aku berada di-mana-mana…huhuhuhu…bila nak pukul 6 ni…

You Might Also Like

0 comments