MC

9:19 AM

Aku mc dua hari lepas (Tue 28/4/2009). Actually weekend sebelum tu aku memang dh rasa lain macam. Seram sejuk. Tapi aku x sempat nak memikirkan kesakitan itu sebab banyak sangat benda lain nak kena pikir. Monday still keje sebab kene uruskan payroll. Huhuhu.



Ingatkan bila mc aku dapat rehat (rehat maksud aku tu ialah tido, makan minum disediakan dan aku lepak kat umah saja). Tapi ntah macamana hubby aku tuh bleh plan nk ajak aku gi nursery kat jalan sungai buloh. (Hubby pun turut sama cuti sebab dia tengok aku flat gila-tapi aku rasa dia memang jeles bila tengok aku x keje).Bila sebut saja pasal gi Sungai Buloh, aku terus terpikir nk urut di Le Tanja (pusat kecantikan dan spa). Aku terus call and make a booking for 2 hours massage & Far Infra Red sauna. Pukul 11.30am aku sampai. Complete mungkin pukul 3.30pm. Hubby tak kisah, dia lagi suka sebab dia bleh bebas kat nursery Sungai Buloh tuh.



Kat sini ler Le Tanja tu. Kat Bandar Rahman Putra Sungai Buloh. Last year aku sign up pakej RM250 untuk five hours sessions. FOC 2 sessions of Far Infra Red Sauna. Tengok 5 jam tu macam sangat sekejap kan. Seminggu pon boleh settle kan? tapi percaya kah…aku amik SETAHUN untuk completekan pakej ini. Nasib baik pakej kat Le Tanja ni tak de expiry date. The reason being because jauh sangat dengan umah aku. Kalau dekat2 sure aku dh amik pakej baru.



Tapi service nya memang SUPERB. Aku bagi 4.8 over 5. I chose for hot stone massage. Yang itu memang marvelous. Dah lama tak memanjakan diri dengan massage sebegini. Sangat best. Tapi yang pasti demam aku terus kebah bila aku bersauna. Abis peluh suma keluar. Macam banjir. Dah lama tak bersenam. Apatah lagi dok opis yang berhawa dingin. Kalau buat selalu ni mahu kurus aku. Ntah datang pemalas aku, aku mintak plak diaorang buat pedicure & manicure. Huhuhuhu…best and best…ingat nak buat facial sekali, tapi kena tambah another one hour. Tak boleh la..sebab janji dengan hubby amik kul 3.30pm…



After the session, aku rasa sihat sikit. Tapi badan lenguh-lenguh sebab kene urut. Dah lama x berurut since delivery Alya. Ni tengah nk pujuk Hubby bayar pakej untuk 10 jam plak…sebab Le Tanja dah ada branch kat SS15 Subang Jaya. Abang……..bleh lerrrrrrrrrrr.

You Might Also Like

4 comments

  1. hahahhaa..
    coba la ko pujuk...
    cuba pasti berjaya..
    kalo kena cara la...hehehe..

    ReplyDelete
  2. lom abis pujuk lagi nih..bukan tok org lain pon kan..tok bini die juga..

    ReplyDelete
  3. syioknye layan diri kat SPA kan... kalau aku mesti dah tertido kat SPA tu... kekeke

    ReplyDelete
  4. tak bley tido ler umie oi..kene urut..sakit...dulu2 tak sakit..ni lemak dah banyak..urat dh berselirat...stiff sana sini...

    ReplyDelete