Tag: 1st time I saw you

3:28 PM

Hari nak jawab suma tag dari iszan (tapi bukan suma since day first aku blogging yer). Tak sompek den!


Rule #1:Letakkan gambar anak yg baru lahir. Gambar kalo boleh mestilah gambar yang masih dalam wad, maknanya gambar anak hari PERTAMA..



Ni gambar Nurin hari ke 5 kot...sebab 1st day borned gambar dia xder kat thumbdrive aku. Maybe somewhere else (i dont know)...date kat camera should be 15/01/2007 NOT 2005. Aku pon lom kawen time tuh . Gambar adik Alya akan di publishkan bila aku jumpa gambar dier..uhuk uhuk...


Rule #2:Letakkan butir ini :

Nama penuh : Nurin Hidayatullah binti Ahmad Shafie Rahim

Nama Panggilan : Kakak Nurin

Jantina : Perempuan

Tarikh Lahir : 10 Januari 2007

Tempat Lahir : Hospital Serdang

Berat Lahir : 3.40kg

Cara Kelahiran :Caeserean


Rule #3:Apakah harapan korang pada anak ini..

Sihat, bahagia dunia akhirat!


dan korang nak anak ini jadi apa besar nanti... dan KENAPA..?

Doktor kot…tapi tak kisah ler…asal rezeki yang halal


Rule terakhir....Mau tag siapaaaa?

All mama,papa, uncle, auntie...

You Might Also Like

0 comments