13.05.2009 - My 3rd Anniversary

1:47 PM

Alhamdulillah…dah tiga taun rupanya kami hidup as husband & wife, with 2 kids. Masih teringat saat-saat diijab kabulkan. Tak nak cerita lah. Nanti aku emosi lebih2. Tapi anniversary ni aku mintak cuti 2 hari. Boss yang baik hati approvekan cuti tanpa banyak Tanya. Hooreyyyy…

Alkisah-nya. Plan last minute. We all gi Sunway Lagoon aje. Malas nak gi jauh-jauh sebab anak2 kami letak kat umah babysitter. Konon2 macam gi honeymoon ler. Honeymoon apa jadahnya terjerit terlolong kat dalam amusement park tuhh..huhuhuhu…

Mula-mula tu xder la thrill sangat (aku pon dh tau trick suma sebab dah penah pergi). Tapi ntah macamana aku jadi gayat yang teramat plak…We all gi 3 park aje. Takot tak sempat nk perabih dalam sehari. Kalau leh carry forward xper juga. Amusement Park-Water park – Extreme Park. Sangat seronok laaa..

Tak leh upload gambar…sebab banyak gambar seksi meksi..nanti hubby marah…

Yang sebenarnya kitaorg x amik gambar sangat pong. Sebab belonging kitaorg sumbat dalam locker..malas nk carry sana sini..karang masuk dlm kolam nanya aje..

Puas menjerit2 kat amusement park…siap basah lencun lagi dek air sungai buatan ..kitaorg gi water park plak. Alang-alang dah basah, biorler basah trus...seronok btul berendam. Cuaca plak sangat panas.memang sesuai ler. Abih gelap kulit aku, dah ler xpakai sun block (selama ni pon memang xpakai-xreti ler aku)

Dah puas berendam, kitaorg gi extreme park .padahal perut dah nyanyi nyanyi mintak diisi…lapor kemain. Tapi sayang lak nk byr duit locker. 5 hinggit sekali buka. 75 hinggit kali 2 entrance fee x heran plak eh…

Masa kat extreme park kitaorg layan AVI, naik motor 4 roda tuh…leh panjat bukit…masa turun bukit la paling suspense..aku dh terover turn…kaki dah jejak tanah, sikit lg nk tergolek. Nasib baik krew AVI tu tolong…kalau x mau aku kene hempap motor besor tuh…

Pastu hubby nak layan flying fox. Mengah2 panjat tangga setinggi ntah berapa tingkat. Memang tinggi ler…tapi bila tengok tempat nk touch down tu aku jadi seriau…cancel nk join flying fox. Biorler hubby aje..sementara hubby naik, we all cross over jambatan gantung kat situ…Alahai…memang suspense ler…Apsal ler aku penakot benorrr..Half way jer.Pastu patah balik…Tengok cuaca pon macam tak berapa baik..nak ujan…

Penat la nk taip.banyak sangat aktiviti masa tuh…

Esoknya kitaorang layan movie X-Men. Waa..lama btul tak dating ngan hubby camni…

Anyway..untuk Hubby..I love U dear…May our love lasts forever

You Might Also Like

2 comments

  1. Tahniah...moga kekal ke akhir hayat...

    wei...p'e cilok ko nye entry... (ayat jahat)

    ReplyDelete
  2. haa tu la...plagiat laki aku nih...

    ReplyDelete