Nurin & Alya

2:03 PM

Nurin

1. Cakap macam bertih jagung. Kadang kadang tak faham langsung dia cakap apa. Time tu aku selalu buat buat faham.Kalau tak nanti Nurin marah. Hahahahha..
2. Susah nak gosok gigi dia. Kena panggil papa amik vacuum baru nak gosok gigi. Itupun sambil menangis. Sebenarnya bila menangis lagi senang. Sebab mulut dia terbuka luas. Cakap pelan pelan dia tak heran
3. Tak nak makan kat baby chair dia. Dia nak join parent dier. Tapi makan berdiri. Kalau duduk camner nak makan kan…
4. Suka sangat menyanyi lagu Baba BlackSheep & Twinkle Twinkle.

Alya

1. Susah nak dengar dia cakap. She really refused to talk.( I assumed). Kalau cakap langsung x boleh faham.
2. Nak gosok gigi pon susah. Tooth brush tu yang dia gigit…
3. Tak nak makan suap. Nak makan sendiri. Tapi kecah satu rumah
4. Kakak nanyi, Alya suka joget joget. Joget tu goyang2 badan, bahu, pinggang & punggung

You Might Also Like

0 comments