Korang Dah Buat Filing BE Ker??

1:43 AM

Dah lewat malam ni, tapi x bley nak tido lagi. Jaranggggggg sangat aku tido lewat.. Sangat selalu tido antara pukul 10 - 11 pm. Al maklum, nak bagi dua anak dara tu tido. Mereka dah lena diulit intan.

Aku baru jer buat e-filing tuk e-BE. Tak kene tax, kene refund lagi ada la. Nak tau satu rahsia???Ni 1st time aku buat filing. Sebelum ni tak pernah. Opismate aku kata 'you re not a good citizen'

Ceh...aku tak declare sebab aku tak layak. Buang karen ajer.

Tapi macam la tahun lepas tu layakkan??Nope. Aku cuma nak jadi good citizen je.

You Might Also Like

3 comments