Lagu Nurin & Alya

1:34 PM

Seperti yang dijanjikan, jom kita layan lagu anakanda dua orang nih

1. Gorilla 
Gorrilla beli buah pisang
Satu kilo satu linggit (ringgit)
Kopek kulit, kopek kulit (2x)
Gorilla telus (terus) makan
Ermmm..masamnya
Digiding digidong
(Siap buat gaya gorilla sekali. Kalau sempat aku amik video budak2 ni dengan gaya sekali. )

2. Lagu yang aku tak tahu tajuk daaa
Bunga macam tutup
Bunga macam bukak
Datang seorang puteri menari-nari
Cikebum cikebum cakkkkk!
(time nanyi lagu ni budak dua orang ni sure pegang tangan sesame pastu menari. Kalau rajin aku pon join  sekali. buat pusingan. hahahaha..seronok sangat time tu )

3. Ulat (tajuk sebenar to be advised)
Dari ulat jadi kepompong
Tido lena dalam kepompong
Tiba masa kepompong pecah..pommmmmmm
Jadi rama-rama yang indah    
(Lagu ni sangat panjang sehingga aku pon tak tahu lirik sebenarnya)

4. Bangun Pagi
Bangun pagi, gosok gigi
Cuci muka terus mandi
Pakai baju minum susu
Pergi sekolah senang hati
(Lagu yang akan aku nyanyi dengan diaorang time mandi pagi. masa tu mood masing-masing macam down. Time ni ler kene wake up them up.

5. Twinkle- twinkle/ Baba Blacksheep/London bridge is falling
down/Brother John/suma nursery song
Tak yah la aku letak lirik. Konpem suma orang tahu camner nak nyanyi. Banyak lagi lagu diaorang ni. Aku rasa cukuplah yang itu. Sebab aku ni short term memory betul. Tengoklah karang kalau rajin aku letak lagi.

You Might Also Like

2 comments

  1. kalau mcm tu abang sila la rekod anakanda u punye concert ni...

    ReplyDelete