Zink Dapat Meningkatkan Daya Ingatan dan Tempoh Penumpuan

5:06 PM

Zink hadir di dalam semua sel tubuh badan sebagai sebahagian daripada tindakbalas enzim di mana ianya terlibat di dalam pelbagai aktiviti biokimia. Ia perlu untuk tumbesaran dan perkembangan tubuh badan.Satu tablet Zink Complex membekalkan 100% Nilai Harian bagi zink

  • Dirumus dengan zink glukonat yang mempunyai bio yang tinggi di dalam bes alfalfa dan barli panggang
  • Dengan rumusan sayur-sayuran

Zink Dapat Meningkatkan Daya Ingatan dan Tempoh Penumpuan

Campuran supplement zink ke dalam sajian bagi mereka yang sedang menuntut di sekolah membawa kepada peningkatan daya ingatan dan tempoh penumpuan. Berdasarkan penyelidikan awal yang dijalankan di Pusat Penyelidikan Pemakanan Manusia Grand Forks, Jabatan Pertanian Amerika di Utara Dakota. Dalam kajian tersebut, kanak-kanak yang diberi zink sebanyak 20mg dalam lima hari seminggu selama 10 hingga 12 minggu mempunyai daya ingatan yang lebih baik dan tempoh penumpuan mereka lebih panjang berbanding dengan mereka yang tidak menerima supplement zink.

Siapa yang perlu Zinc Complex?


Setiap orang memerlukan zink. Kanak-kanak memerlukan zink untuk membesar, orang dewasa memerlukan zink untuk kesihatan. Perkembangan bayi, kanak-kanak dan remaja, wanita hamil dan ibu-ibu menyusu, atlet, vegetarian dan orang tua sering memerlukan lebih zink.

Anda boleh dapatkan harga yang istimewa dan konsultasi percuma dari saya.

Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: Normila Muhamad
Like Fan Page: Mamanurins Vitamin Shop

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 


You Might Also Like

0 comments