Persiapan Fizikal untuk Berpuasa. Sudahkah anda?

9:54 AM

Ramadhan Mubarak untuk semua pembaca blog saya.

Alhamdulillah. syukur kepada illahi masih diberikan kesempatan. Semoga Ramadhan kali ini membawa seribu rahmat untuk kita dan Allah menerima puasa dan amalan-amalan kita semua.

Sudahkah kita bersedia?

Diharapkan kita semua sudah ada checklist amal ibadah dalam bulan puasa ini. Kita juga disarankan menjaga kesihatan supaya kita mampu berpuasa dan berpesta ibadah dengan sempurna.

Saya ingin memperkenal kan Mighty 3 Gems iaitu 3 jenis produk untuk membekalkan multivitamin, zat galian, tenaga dan untuk mengekalkan bendalir dalam badan iaitu Meal Shakes-perasa French Vanilla, Energizing Soy Protein (ESP) - perasa Vanilla dan Performance Drink (PD)-perasa oren. Ketiga-tiga produk ini berperanan membekalkan nutrien dan keperluan harian tubuh agar terus bertenaga dan cerdas sepanjang hari.

Sangat sesuai untuk mereka yang tidak sempat bersarapan, dan minuman untuk bersahur dan berbuka puasa. Cepat dan berkhasiat, sekiranya tidak sempat makan sahur atau terlewat (tinggal 5 minit nak imsak atau 15 minit nak Subuh), set Mighty 3 Gems ini memadai untuk anda menjalani kehidupan Ramadhan seperti biasa, in shaa Allah.

Jika diambil untuk berbuka puasa ia dapat memberi anda tenaga untuk menunaikan ibadah malam hari iaitu solat Maghrib, Isyak , Tarawikh, Witir, Tadarus dan qiamulail.

Sangat hebat dalam membantu ibu berpuasa sambil menyusukan anak dengan efisien.

COD di kawasan berikut:- Puchong, Cyberjaya, Putrajaya, Bandar Baru Bangi, Serdang, Seri Kembangan,
Equine Park, Pasar Borong Selangor, Pulau Meranti, Highway MEX, Bukit Jalil, Sri Petaling, Kuchai Lama, Klang Lama, Sg Besi, Kem Sg Besi, UPNM, BTS, The Mines dan kawasan-kawasan sekitarnya.

Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: Normila Muhamad
Like Fan Page: Mamanurins Vitamin Shop
Blog: www.mamanurins.blogspot.com

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments