Testimoni Pengguna Set B (Set Penyusuan Basic) & Set G (Set Resdung)

1:38 PM

testimoni:
nak tanya..mcmn lepas menambil Set B?Alhamdulillah dgn izin dr Nya bnyk perubahan yg kita perolehi..betul tak??mcm tu juga dgn dilla dan hasben..jgn terkejut!hasben dilla pun ambil Set B tau..kenapa??ini jawapannya :

1)Hasben:
Dalam Set B (vitalea,vit c,b com,alfalfa) ada Set A (vitalea,vit c,b com) dan Set G (vit c,b com,alfalfa)
- hasben berulang tiap2 hari dari Ipoh ke Tapah dgn menaiki bas pukul 6am, ptg pukul 7pm baru sampai rumah..so dia perlukan tenaga supaya sentiasa cergas.
- hasben dilla juga mmg kuat resdung..sbb tu dia ambil alfalfa.
- malah senjak ambil alfalfa ni, perut dia sgt lawas..tiap2 hari mesti membuang, so badan rasa ringan je.

2)Dilla:
-sama seperti di atas, rutin harian dilla sgt2 busy..start pukul 5.30am bangun tidur, non stop buat kerja sampai lah ke mlm.
-dilla salah seorng yg mengidap eczema, so senjak amalkan alfalfa ni..nampak bnyk sgt2 perubahan.
-dilla juga ada masalah dgn sembelit dan susah nk membuang..dulu dlm 1 minggu kadang2 1kali je membuang..skrg ni 5-6 kali dlm seminggu, sembelit??tiada lagi!!
-yang ni paling dilla suka..tiada lagi keputihan, hasben puji tau!hubungan suami isteri semakin hangat (tambahan pula senjak ambil vit E..bertambah2 hangat, kulit pun makin cantik..heheee)


Subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakbar

Dengan kuasa yang Maha Esa, pengguna Set B & Set G ini mendapat faedah lebih dari apa yang mereka jangkakan.

Apa itu Set B?

SET B (IBU MENYUSU)
Vita-Lea (Multivitamin), B-Complex, Vita -C & Alfalfa



dan Set G pula?
SET G (RESDUNG/ALLERGY/ASTHMA/ENZEMA)
B-Complex, Vita -C & Alfalfa


COD di kawasan berikut:- Puchong, Cyberjaya, Putrajaya, Bandar Baru Bangi, Serdang, Seri Kembangan,
Equine Park, Pasar Borong Selangor, Pulau Meranti, Highway MEX, Bukit Jalil, Sri Petaling, Kuchai Lama, Klang Lama, Sg Besi, Kem Sg Besi, UPNM, BTS, The Mines dan kawasan-kawasan sekitarnya.

Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: Normila Muhamad
Like Fan Page: Mamanurins Vitamin Shop
Blog: www.mamanurins.blogspot.com

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments