Teruja!!

3:06 PM

Saya seronok sangat. Teruja. Bila bertalu-talu handphone berbunyi. Semata-mata hendak mengucapkan terima kasih kerana mereka sangat berpuas hati dengan produk Shaklee dan konsultasi yang saya berikan.

Opss...bukan itu sahaja, ramai juga yang bukan pelanggan saya, tapi mahu tips dari saya.

Maaf ye, bukan tak mahu berkongsi, tapi ia menyalahi etika perniagaan kami. Hak eksklusif milik pelanggan saya sahaja. Sebab tu anda kena beli dengan saya.

Perasan tak mengapa tiada iklan Shaklee di mana-mana? Walau billboard sekali pun? Sebab wang untuk promosi telah diagihkan kepada pengedar seperti kami. Bonus tunai tu lah!

Pelan perniagaan yang adil, produk yang bagus, mudah pula sekarang ini kerana ada sistem online. Mentor yang hebat. Seorang millionaire. Malah upline saya seorang surirumah berpendapatan 5 angka!

Teruja kan? Jom sertai saya dalam group Kita Kaya & Berjaya

You Might Also Like

3 comments

  1. Nak join shaklee boleh tak..lame da teringin nak jadi ahli shakle. Penah..sy nak join shaklee dgn member tu tp x de jwapan smpai skrg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la marlina. sentiasa terbuka untuk sesiapa yang ingin menambah pendapatan.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete