Set Kesuburan untuk Lelaki

8:00 PM

Teks: Normila Muhamad
Foto: Carian Google
Saya sedia maklum ramai lelaki tidak suka makan vitamin. Sebab musabab yang diberitahu kepada saya ialah ‘malas’ .

Kalau dah malas, susah juga nak cakap kan?

Jadi, bagaimana nak bagi lelaki ni rajin. Terutamanya untuk set kesuburan ni. Kalau berpandukan pengalaman sendiri dan pengalaman kawan-kawan, ini yang kami buat. 
  • Ceritakan dengan jelas kenapa suami perlu makan vitamin. Kalau dia ada ‘argument’ jangan la melawan. Ya kan sahaja, tapi lepas tu baru la terangkan. Tak perlu panjang-panjang tapi perlu konsisten. Cerita setiap hari dengan teruja. Bila dah hari-hari kita sebut, lama kelamaan termakan pujuk juga nanti.
  • Yang ini memang sangat penting. Sediakan vitamin ikut jadual. Kalau boleh suapkan sekali. Suami tu nak manja-manja je sebenarnya. Kalau dia belum bersedia hendak makan jangan bersedih. Buat juga setiap hari.
  • Doa senjata muslim. Doa setiap kali sujud terakhir ketika solat, doa selepas solat dan doa bila ada kesempatan. In shaa Allah, moga terbukti pintu hatinya untuk makan vitamin. 

Banyak tips lain nak share sebenarnya, tapi nanti lah dulu. Sebab saya nak share pasal Set kesuburan untuk lelaki ni.

Vitamin yang dicadangkan  
CoQ Health Plus-membantu sperma bergerak lebih pantas dan sehala. Cepat dan mudah bersenyawa dengan telur 
Vitamin E dan selenium -dapat membantu menambah bilangan sperma seorang lelaki. Ia juga meningkatkan mobility dan pergerakan sperma 
Zink Complex-Sperma yang mengandungi konsentrasi zink yang tinggi dapat membaiki mobility dan menjadikan kepala sperma lebih besar dan sperma lebih pekat. Membantu mengurangkan pembengkakan prostat dan mengurangkan mati pucuk seorang lelaki

Kalau encik suami membaca ni, pasti dia faham dan teruja untuk memakannya. Selamat mencubanya.

Untuk tips dan cara makan yang efektif, sila beli dengan saya. Hehehe

Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: https://www.facebook.com/normila.muhamad
Like Fan Page: https://www.facebook.com/MamanurinsVitaminShop 
Blog Urus Akaun Bisnes Kecil:  www.normilamuhamad.blogspot.com
*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit



You Might Also Like

0 comments