Biar Gambar Berbicara

6:00 PM

Hari tu saya update blog pasal Nurin masuk darjah 1, tapi tiada gambar kan? En suami cakap tak best. Dia kata kalau ada gambar lagi meriah. Oleh kerana gambar-gambar cuma ada kat handphone dia je, mari la kita tengok-tengok.

Masa baru sampai.

Anak-anak diminta berhimpun ikut kelas yang ditentukan

Kembar Nurin-lain-tahun. Dia yang excited tapi sedih tak dapat masuk Darjah 1 sama dengan kakak

Nampak Nurin tak?

My big girl

Nama seorang-seorang dipanggil

Nurin diapit oleh 2 jejaka. Haha

Macam tak percaya dah Darjah 1

Itu sahajalah yang ada untuk tatapan semua. 


Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: https://www.facebook.com/normila.muhamad
Like Fan Page: https://www.facebook.com/MamanurinsVitaminShop
Blog Urus Akaun Bisnes Kecil:  www.normilamuhamad.blogspot.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

You Might Also Like

0 comments