Kenapa Lepas Makan Jadi Mengantuk

10:22 AM

You all perasan tak, lepas je makan...kalau tak de aktiviti fizikal mesti kita mengantuk kan? Agak2 kenapa yer?

Sebabnya...lepas makan, glukosa tu tak ditukarkan kepada tenaga. Untuk menukarkan makanan tu kepada tenaga, badan kita perlu ada B - complex. B complex bertindak seperti 'spark plug' yang menukarkan makanan kepada tenaga. Syok makan B complex ni. Cargas memanjang. Haaa....x percaya? Nak percaya kena cuba sendiri.

Banyak lagi fungsi B complex ni. Untuk mendapatkan B complex terbaik di dunia ini, hubungi saya ye.




Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: https://www.facebook.com/normila.muhamad
Like Fan Page: https://www.facebook.com/MamanurinsVitaminShop
Blog Urus Akaun Bisnes Kecil: www.normilamuhamad.blogspot.com

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

You Might Also Like

0 comments