Terjebak dengan Warna Pink!

4:20 PM

Saya terjebak membeli casing note 2 berwarna pink. I am not a pink lover. Memandangkan design yang saya mahu hanya ada warna pink, terpaksa saya pilih. Sudah lah warna pink, blink blink pula tu.  



Tak kisahhlah, janji saya boleh selit-selit duit dengan IC kat tepi tu. Lama-lama pakai jadi cantik pula.

"Eh! macam cantik je kan bang? " 

Bila ayat di atas tu diulang-ulang banyak kali, maka berdarahlah telinga suami dan anak-anak saya. Kih kih.

*Not a pink lover, tapi suatu ketika dulu baju anak-anak dara saya semua warna pink!

Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: https://www.facebook.com/normila.muhamad

Like Fan Page: https://www.facebook.com/MamanurinsVitaminShop
Blog Urus Akaun Bisnes Kecil: www.normilamuhamad.blogspot.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

You Might Also Like

0 comments