Early Dinner at Sushi King

9:55 PM


Rentetan peristiwa selepas reunion. Berpenat-penat teman anak-anak main,berulang alik ke toilet-surau-toilet entah yang keberapa kalinya. Maklumlah bila minum air banyak, banyak pula yang keluarnya. Tak apa. Detox. Ramai yang tak suka effect akibat minum banyak air sebab ni ler... malas nak gi toilet. Come on.. nak sihat kena susah-susah dulu.

Bila dah penat perut rasa lapar. Lepak minum dan makan sweetcorn kat foodcourt. Baru sesuap dua terserempak lagi dengan adik ipar and family. Mereka mahu pulang ke Bandar Baru Bangi, rumah mertua.

Anak-anak kami pulak excited nak ikut. Tadinya lapar terus jadi kenyang. Mereka ikut pulang, sekaligus bagi kami chance date berdua sahaja. Haha... Bukan date apa pun, cuma makan malam di Sushi King. Early dinner sebab saya kena stop makan by 10 pm. Esonya ujian BSP.









Ini merupakan dinner yang paling sikit yang saya makan di sini berbanding sebelum ini. Bil tak sampai RM60. Selalunya lebih RM150. Oh.. sebab anak-anak tiada. Mereka tu hantu sushi. Tapi saya memang tak makan banyak pun sebab nak jaga blood profile. Sadis.

Apa pun selera pun macam tak berapa nak ada sebab anak-anak tak ada. Aduhai..

Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: https://www.facebook.com/normila.muhamad
Like Fan Page: https://www.facebook.com/MamanurinsVitaminShop
Blog Urus Akaun Bisnes Kecil: www.normilamuhamad.blogspot.com

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

You Might Also Like

0 comments