Testimoni Alfalfa Complex: Sakit Gout Berkurang

11:00 PM

Malam tadi bermessage-message dengan Schakeyra lagi. Walaupun dah sangap, mengantuk tak hengat, tapi kugagahi juga. Serentak tu pula ada juga customer-customer yang PM. Layannn jangan tak layan sementara belum menutup mata.

Ni dia testimoni fresh dari dia. Tentang gout. Adik Schakeyra memang ada masalah gout ni. Kalau time menyerang memang tak mampu nak turun katil terus. Sakit yang amat. Kakak yang baik hati bagi dia makan Alfalfa. Mula-mula tak nampak lah sangat kesannya. Sekali dia makan dos maksimum. Fuyooo... kasi detox habis lah! 


Haaa...cuba baca tu.

Alhamdulillah ada perubahan. Memang malam tadi saya tidur tersenyum-senyum la. Sapa tak happy bila ada orang lain yang sihat bila consume vitamin yang kita selalu share kan benefitnya. Ye tak?

Adik Schakeyra cuma makan Alfalfa sahaja tau. Sebenarnya untuk penyakit Gout ada few vitamins yang sesuai.

Boleh cek sini

http://www.mamanurins.blogspot.com/search/label/Gout

Kalau ada di kalangan keluarga dan kenalan anda yang ada masalah yang sama, jangan biarkan ia berlarutan. Cepat-cepat cari penyelesaian. Stay tune for moreeee


Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: https://www.facebook.com/normila.muhamad
Like Fan Page: https://www.facebook.com/MamanurinsVitaminShop
Blog Urus Akaun Bisnes Kecil: www.normilamuhamad.blogspot.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

You Might Also Like

0 comments