Birthday Party: Frozen Theme

12:25 AM

Ini bukan birthday party anak-anak saya yer. Tak mampu lah kami nak buat begini. Selalunya birthday party anak-anak (Read: more to doa selamat keluarga aje) secara kecil-kecilan untuk keluarga terdekat.

Ini party class mate Nurin, kembar Natasha & Alayna dengan adik bongsu mereka Dinara. Tiga orang birthday girls!. Kebetulan saya dan nenda mereka sering bertemu sewaktu mengambil Nurin pulang dari sekolah. Kagum dengan kesungguhan mommy mereka. Rasanya sudah dirancang sejak 4 @ 5 bulan lepas lagi. Kalau saya tak silap!

Inilah birthday girls nya... Beautiful!

M



Candy buffet Frozen


 
Our favourite. Its kambing bakar!


Some of the candy buffet items








Save for the kids yang sibuk dengan magic show and games


MB pun sibuk!!!


 Tumpang sekaki

Magic show




Its Olaf!


This is what we brought back to our house. Dah macam mini Frozen party pulak




Thank you for inviting us Soosan, Datin and family! We had fun and the food was awesome!




Call/whatapps/sms: 019 2250752

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

You Might Also Like

0 comments