Promosi September 2015 - ESP Shaklee

10:38 PM

Promosi September 2015 - ESP Shaklee 


Kenapa mesti beli ESP pada bulan ini?

Sebab... tengah promosi. Harga lebih murah dari bulan-bulan lain. Semua orang suka harga murah kan? Pantang ada sales di mana-mana mesti tempat tu penuh dan sesak. Haaa... ambil lah peluang tu bulan ni.

Kenapa kena 'grab' 6 botol sekaligus?

Beli 6 Percuma 1, ESP, shaklee puchong, shaklee cyberjaya, shaklee putra perdana, shaklee amanputra
Promosi September 2015 - ESP Shaklee


SEMUA INI ANDA AKAN DAPAT PERCUMA!!!

✔Percuma 1 botol ESP yang bernilai RM 150
✔Percuma membership Shaklee bernilai RM69 (yuran keahlian)
✔Percuma bonus tunai sebanyak RM35++ 
✔Percuma sebotol Vita-Lea (Multivitamin) bernilai RM94

Wow!!!

Siapa yang nak beri imbuhan sebanyak itu? Menyesal kalau anda tak 'grab'. Percayalah... semuanya kenyataan. Hubungi saya untuk penerangan yang lebih lanjut.

Whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: https://www.facebook.com/normila.muhamad
Like Fan Page: https://www.facebook.com/MamanurinsVitaminShop
COD sekitar Cyberjaya, Puchong dan kawasan sekitarnya.

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EKSKLUSIF dengan setiap pembelian ISTIMEWA untuk anda!

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit    

You Might Also Like

0 comments