Set Berpantang Asas Shaklee

3:34 PM

Set Berpantang Asas Shaklee

Lama sungguh saya menyepikan diri dari berblogging. Sibuk dengan FB dan pelbagai sosia media yang lain. So lame excused. In fact saya sedang berusaha keras untuk update tapi mungkin belum ditakdirkan lagi untuk meluahkan di blog ini. Apa pun moga penulisan ini bermanfaat untuk anda yang sedang membaca.

Saya nak tanya ni, ada yang tengah survey set berpantang ke tu? Apa kata survey untuk set berpantang asas shaklee juga. Murah. Berkesan. Boleh guna sehingga 4 - 6 bulan. Maksudnya boleh dilanjutkan untuk supplement penyusuan. Saya dah mencubanya. Memang sangat berbaloi.

Apa itu Set Berpantang Asas Shaklee?


Vita Lea.


*Vita Lea merupakan multi vitamin lengkap di dalam satu tablet dengan 28 jenis vitamin dan mineral.
*Ia mengandungi zat besi yang sangat penting untuk pembinaan sel darah merah.
*Mengelakkan ibu berpantang daripada kelihatan pucat lesi, lesu dan tidak bermaya
*Mengelakkan pengsan atau pitam.
*Meningkatkan tenaga.


B complex.


*Membantu dalam proses pembinaan sel darah merah
*Menstabilkan hormon.
*Ibu berpantang lebih bertenang dan tidak mudah rasa stress dan meroyan.
*Hormon yang stabil membantu untuk proses pemulihan bagi si ibu yang baru melahirkan anak.
*Meningkatkan imun sistem dan pertahanan badan.
*Ibu yang tenang berupaya menghasilkan susu yang banyak


Zinc Complex.


*Membantu mempercepatkan proses baik luka.
*Vitamin yang penting untuk pertumbuhan dan tumbesaran
*Mengurangkan keguguran rambut ibu
*Pengambilan zink setiap hari dalam diet ibu berpantang mempercepatkan pemulihan ibu berpantang.

Vita-C Plus 500mg.


*Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi dan menjadikan kulit lebih cantik, putih dan bersih
*Mengelakkan selsema
*Menguatkan antibodi dan pertahanan badan
*Mempercepatkan pemulihan luka
*Mengelakkan pendarahan.


Untuk maklumat lanjut boleh baca kat link ini 

http://mamanurins.blogspot.my/search/label/set%20berpantang?m=1

Ada banyak perkongsian menarik di sana.

Ada juga testimoni dari customer. Jom kita tengok apa kata mereka.

shaklee cyberjaya, shaklee puchong, set berpantang, vita lea, vita c, zinc, b complex
Set Berpantang Asas Shaklee

Whatapps/sms: 019 2250752 
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: https://www.facebook.com/normila.muhamad
Like Fan Page: https://www.facebook.com/MamanurinsVitaminShop
COD sekitar Cyberjaya, Puchong dan kawasan sekitarnya.
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EKSKLUSIF dengan setiap pembelian ISTIMEWA untuk anda!

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit  

You Might Also Like

0 comments