Vitamin E Terbaik di Pasaran

5:26 PM

Vitamin E sinonim dengan kosmetik dan salah satu bahan produk kecantikan kerana manfaatnya kepada kulit. Tapi,  berapa banyakkah kuantiti dan kualiti setiap produk kecantikan tu? Memang betul kah ada vitamin E atau cuma sebagai syarat je? Wallahuaklam.

Adalah lebih baik ambil secara oral dan bertindak dari dalam badan.  Istimewanya Vita-E Shaklee ia dibuat dari vitamin E semulajadi,  ekstrak biji anggur dan selenium.  Selenium ni membantu penyerapan vitamin E . Memelihara membran sel-sel,  sel darah marah dan tisu-tisu otot.  Ia adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan antioksidan dan melindungi retina.

Sebiji Vita-E mengandungi 400IU vitamin E semulajadi(d-alpha tocpherol),  ekstrak biji anggur 39.40mg  dengan 65 mcg selenium. Hanya sebiji diperlukan setiap hari.  Harga sebiji kurang dari RM1.30. Bahan berkualiti pada harga mampu milik.  Sebotol mempunyai 120biji. Tak perlu membazir dengan 'skin care' yang mahal harganya.  Jomlah cuba.  Pasti puas hati dengan kesannya.  Bukan setakat untuk kesihatan kulit malah juga untuk kesihatan jantung,  kesuburan dan banyak lagi. PM saya ya jika berminat.Pengedar Shaklee Anda,
Normila 019 2250752


Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.

Whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: https://www.facebook.com/normila.muhamad
Like Fan Page: https://www.facebook.com/MamanurinsVitaminShop

COD sekitar Cyberjaya, Puchong dan kawasan sekitarnya. Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EKSKLUSIF dengan setiap pembelian ISTIMEWA untuk anda!

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

You Might Also Like

0 comments