Sabtu 23.05.2009

11:49 AM

Hari sabtu 23.05.2009, pagi-pagi lagi we all dah bangun. Hubby teringin sangat nak wat breakfast. So I allowed him. Menu breakfast adalah seperti berikut:-


1. Cheesy potato
kentang rebus pastu goreng dengan sedikit butter pastu cairkan cheesdale, then taburkan sedikit oregano, parsley & basil

2. Garden salad
Guna pasta yang kaler2 tuh. Kerinting. Ntah apa nama dier pon tatau. Boil sampai lembut.Mix kan je dgn salad, tomato, olive oil plus thousand island dressing..yummy…
Bukan aku and hubby aje yang sedap melantak…nurin and alya pon suka..konon2 cam makan kan Kenny rogers version papa nurins..hehehe..

Lepas breakfast, aku ajak hubby and adik aku (aisyah) gi umah neighbour depan, nak tengok kucing dia. Hubby cakap ada 20 ekor lebih kucing dia…Aku bukanler penggemar kucing sangat pon, tapi mengenangkan nurins tu suka, aku bawa ler. Suka betul diaorang.

Yang tak bestnya jari kaki aku masa tuh kene gigit ngan semut api.abis bengkak.sampai ari ni tak baik lagi…..

Balik umah lepak kat garden..tengok punya tengok…rupanya pokok anggur dah mengeluarkan buah…wahhh..seronoknya…terus masing2 amik handphone nak amik gambar…pastu si nurin & alya pon sibok2 soh amik gambar..




‘ma..nak gambar ma..nak gambar’

Mak usu nurin ler yang melayan…

Ni ler hasil fotografi yang x seberapa tuuu



Cuba tengok betul-betul ...apsal muka diaorang tak seiras langsung dengan aku eh...ni mesti sebab papa nurins lebih dominan kan? kan???

You Might Also Like

3 comments

  1. beshnyer...da bole makan anggur dari hasil tanaman sendiri :) nak sikit...

    ReplyDelete
  2. meh ler datang umah...tp tunggu masak dulu yer

    ReplyDelete