Layan You Tube Metallica

11:27 AM

Update tak de kene mengena dengan tajuk yer...


Dah lama juga tak update blog ni...


Busy larrr...lagipon mood nak blogging on off aje.


Gi keje kul 7.30am


Antar anak gi day care. Pujuk Nurin. Alya very sporting.


Kul 8 -8.10am sampai opis. Jalan gi beli breakfast. Buat air. Baca paper on-line. Baca e-mail opis.


Kul 9am start wat keje.


Kul 9-6pm.Keje, keje, keje


6pm tunggu hubby amik.


Kul 7pm sampai. Amik kids


Balik umah kalau rajin masak. Light meal aje. Kalau tak jawapannya makan kedai @ tapau @ pasar malam.


Kul 9pm tido kan kids. Kalau penat..mama dia tido sekali


Boring la aktiviti macam ni. Got to reschedule balik... An furthermore..I have put on weight. Ridiculous. My BMI shows OBESITY.....warghhh....tensen tensen...


Tapi ari ni besh. Dapat layan METALLICA pagi-pagi. Teringat masa kat uni dulu. Missed my friends larrr. Mana ko eh YUS...kalau ko ada kat KL ni leh kita layan METALLICA sama-sama....


You Might Also Like

3 comments

  1. Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

    Meng'copy' Gambar Nurins(underline xleh,html xleh trima)

    1)Di harap perkara di atas dirujuk. Tujuan saya di sini adalah dgn niat ingin meminta izin dari puan utk mengambil gambar2 nurins dgn bertujuan utk di letakkan di dalam blog saya...

    Berikut adalah sebab-sebab saya ingin menculik sedikit sebanyak gambar merka:
    1)Sebab meraka terlalu comel dan sangat aktif sehingga menarik minat saya.
    2)Ada gaya-gaya model cilik.

    Saya berharap pihak puan dapat memberikan kebenaran utk saya meneruskan niat saya. Jika ada sebarang terkasar bahasa atau menyebabkan pihak puan terguris dengan tinta saya ini di mohon seribu kemaafan.Sekian, terima kasih


    Yang benar,
    Anas....

    pecah kaca pecah gelas,
    sudah baca harap balas,

    ReplyDelete
  2. yer anas..boleh ajer...xde hal...jgn ko super impose udah ler...

    ReplyDelete