Rindunya Saya Pada Dia , Dia & Dia

11:51 AM

Di saat saya update blog ni, saya sedang sangap. Tak tahu nak buat apa. Sebab akak ipar, adik & kakak saya sedang sibuk di dapur. Masak. Saya tak der mood. Sebab …sebab…saya balik kampong sorang-sorang naik bas. Anak2 dan suami saya tinggalkan di Puchong . Sob so sob….rindunya saya pada mereka. Tak biasa tanpa rengekan dan gurau senda anak2 dan suami.

Saya balik kampong sebab adik lelaki kesayangan saya hendak bertunang. Dan saya dengan bangganya membawa kek hantaran pertunangannya dari KL.  Naik bas okeh! Pukul 12 tgh  malam. Sampai Kota Tinggi kul 4.30 pagi tadi. Keknya cantik! Tempah dari kawan sekolah saya E-car yang sangat cute mute, kreatif & vogue .

Tarikh pertunangannya sangat unik 10.10.2010. saya yakin ramai yang amik tarikh ni untuk bertunang, bernikah, berkahwin bla bla bla.

Saya memang sudah lama tak mengupdate blog. Saya malas. Terus terang. Sebab malas nk taip banyak2. Sebab FB lagi senang nak update. Maafkan ler saya yer. Saya bukan blogger tegar. Langsung tidak. Tapi ada ker sapa2 yang baca blog saya ni kan?

Sedapnya bau haruman masakan dari dapur ni. Terasa laparnya perut saya.


You Might Also Like

1 comments