Kreatif Tahap Maksima

9:25 PM

Saya tak tahulah nak marah ke nak ketawa ke nak menangis ke. Perasaan bercampur-campur. Err...rasa macam bagi ucapan menang 'awards' pula.

Anakanda saya malam semalam buat sketsa.

Si adik, nak tudung bercorak-corak.

Si kakak, suka melukis.

Inilah hasil nya



Yang peliknya,  saya tak boleh nak marah langsung, malah saya ketawa berdekah-dekah. Macam tak betul aje. Nurin siap tanya

"Mama, mama kenapa ni"

Saya tekup muka konon-konon macam nak menangis tapi Nurin tahu saya sedang menahan gelak. Akhirnya semua terburai gelak. Papa missing from the scene. Rasa sayang dan disayangi.

Anak oooo anak.


You Might Also Like

3 comments

  1. Hahahahhaha... comel gila. Auntie fara nak jugak tudung corak2.. :D

    ReplyDelete
  2. Kalau auntie fala nak beli tudung corak2 rekaan nurin, bole order online ek....

    ReplyDelete
  3. nanti i bukak kan butik tuk nurin yer..u boleh lah shopping..

    ReplyDelete