Senggugut Semakin Berkurangan dengan GLA Complex

2:00 AM

[Testimoni GLA Complex] 



aslmualaikum erna..

dh janji nk infm erna if ada perubahan setelah ambil shaklee ni. b4 dis ika ada bgtau seminggu mkn dh nmpk sdikit kesan positif pd kulit n sistem pencernaan ika yg slalu probs. tujuan utama ika ambil shaklee ni cz nk hilangkn snggugut. guess wat?hampir sebulan dgn shaklee, priod kali ni tak senggugut langsung!! jz sengal2 pada kaki dan pinggang still ada lg.

alhamdulillah....xsangka cpt kbrkesanannya, x sampai sebulan. bertahun2 menahan sengugut ni erna..rsanye tiap2 bln mesti sakit sgt smpi pitam2.mcm2 cara dh try utk hilangkan sengugut dari cara moden smpailah ke tradisional.ini je yg mujarab. insyaallah ika akn teruskan pengambilan shaklee ni. tq Allah, tq shaklee n tq erna 


Apakah GLA Complex?

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan
Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. *





Nak tau faedah lain?


  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan tahap kesuburan
  • Membantu dalam menangani menopaus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu merawat ekzema
  • Melegakan simptom akibat sakit sendi
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri dan kecantikan kulit
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol Untuk fungsi saraf

Tiada perisa, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

1Fann YY, Chapkins RS.Importance of dietary gamma-linolenic acid in human health and nutrition. Journal of Nutrition. 7998;128:1411-1414

Anda boleh dapatkan harga yang istimewa dan konsultasi percuma dari saya.

Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: Normila Muhamad
Like Fan Page: Mamanurins Vitamin Shop
Blog: www.mamanurins.blogspot.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit
 

You Might Also Like

0 comments