Apa Brand Pencuci Muka Anda?

2:26 PM

Kulit saya sangat sensitif. Sudah berjerawat sejak Form 4 lagi.

Masa tu saya down sangat. Ahli keluarga suka mengejek saya. Yeah..they might think they are joking, but deep inside my heart, I hate my face. True feeling ni.

Masa tu juga saya tak matang lagi. Gadis sunti lah katakan. Bila ingat kembali rasa kelakar pun ada. Tahu tak apa abang saya cakap. By the way, saya ada 4 orang abang.

"Pergi la berus muka ko pakai berus periuk"

"Muka ko dah macam kulit durian"

"Nanti pergi sekolah pakai topeng tau"

Huarghhh...Memang geram sangat dengan diaorang ni.

Punca jerawat saya (saya rasa lah) sebab saya curi curi pakai pencuci muka kakak ipar (shh) Brand BIORE. Lepas tu tak pakai dah. Siapa suruh curi kan?

Lepas tu ada lah juga pakai macam-macam brand. Tapi brand yang paling bertahan. Sangat mild dan serasi dengan kulit saya yang sensitif ini. Nak tau brand apa?

Saya pakai ni sejak 2006. Produk mereka memang bebas dari bau dan perwarna. Sangat suka dan setia sampai sekarang.

Sejak berShaklee, baru saya tahu Shaklee ada rangkaian skin care nya yang tersendiri. Memang teruja sangat nak mencuba, tapi mahu menghabiskan dulu stok Simple yang ada selain mahu mengkaji dulu kesannya nanti pada kulit saya.

Sejujurnya, saya sangat cerewet memilih cleanser bukan kerana apa, kerana kulit saya sangat sensitif. Mula-mula sangsi sangat nak cuba skincare Shaklee. Bila saya kaji dalam-dalam, skincare Shaklee sebenarnya pun memang kombinasi bahan-bahan botani, nutrien herba yang paling tulen dan berkesan dan efektif. 

Apa tunggu lagi kan?

Tadaaaaaaaaaaaaaaaa... saya sudah mengambil langkah pertama untuk menShakleekan skin care saya.



Memang bestttt sangat.

Lepas ni nak tukar satu set terus. 

Barulah Shaklee!!

Teruja nak mencuba juga?
Hubungi saya jika berminat. 
COD di kawasan berikut:- Puchong, Cyberjaya, Putrajaya, Bandar Baru Bangi, Serdang, Seri Kembangan, 
Equine Park, Pasar Borong Selangor, Pulau Meranti, Highway MEX, Bukit Jalil, Sri Petaling, Kuchai Lama, Klang Lama, Sg Besi, Kem Sg Besi, UPNM, BTS, The Mines dan kawasan-kawasan sekitarnya.

Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: Normila Muhamad
Like Fan Page: Mamanurins Vitamin Shop
Blog: www.mamanurins.blogspot.com


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 


You Might Also Like

1 comments