Ingin Kekal Bertenaga di Bulan Puasa?

2:32 PM

Sebahagian testimoni pengamal set Mighty 3 Gems

saya amik masa ganti puasa. Terbaik lah! Sahur minum ESP+ Performance Drink+Meal Shake satu hari puasa mmg tak penat dan tak lapar.. Biasa tgh hr dah lapar tp sngt tahan la bila amik set ni. Takde maslah langsung walaupun lama dh tak puasa kan. Memang bende yg wajib ada stok time bulan puasa” - Puan Nurul Aziyana

ESP banyak fungsi, utk kesuburan, kehamilan, nak cantikkan muka, tegang payudara, punggung, membanyakkan susu ibu, mengurangkan rasa lapar dll. cam saya ganti puasa amalkan ESP+Performance Drink, mmg kurangkan rasa lapar dan tak terasa penat sangat”-Puan Nurhida Hana-San

“ni dari pengalaman saya sendiri...saya ambil ESP pd.bulan ramadhan thn.lps..alhamdulillah..ms 2 sy still bf n membuat stok ebm utk baby..walaupun berpuasa susu sentiasa ada utk dibuat stok n bdn pun x letih sgt..yg seronoknya bdn saya makin kurus walaupun sy mkn byk time bersahur n berbuka..sblm ni x pernah plak berat turun walaupun dibln puasa..sy ambk esp waktu sahur n mlm sblm tidur..mmg best..dl ms pregnant berat saya 63kg..lps 2 dgn bantuan esp sy dpt trnkan berat sampai 45kg.ms bln puasa berat sy turun lg hgga 41kg..kurus sgt so sy ambk bcomplex n skrg 43kg..mmg puas hati ngan esp”-Puan Norinawati Zainudin


Apakah yang manfaat yang terkandung dalam Mighty 3 Gems ini?

Energizing Soy Protein.

  • Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
  • Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
Meal Shakes
  • Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga
  • Sarapan segera yang berkhasiat
  • Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
  • Hidangan segera untuk para atlet
  • Kudapan menarik pada bila-bila masa
  • Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium
Performance Drink

Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat:
  • Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi
  • Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasukkalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
  • Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan
  • Keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

Jaminan Ketulenan Shaklee
Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.

COD di kawasan berikut:- Puchong, Cyberjaya, Putrajaya, Bandar Baru Bangi, Serdang, Seri Kembangan,
Equine Park, Pasar Borong Selangor, Pulau Meranti, Highway MEX, Bukit Jalil, Sri Petaling, Kuchai Lama, Klang Lama, Sg Besi, Kem Sg Besi, UPNM, BTS, The Mines dan kawasan-kawasan sekitarnya.

Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: Normila Muhamad
Like Fan Page: Mamanurins Vitamin Shop
Blog: www.mamanurins.blogspot.com

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
.






You Might Also Like

0 comments