Tambah Kuah Dhal Kena Caj RM1

6:00 PM

Ada satu hari tu saya breakfast dengan en suami. Hajat di hati nak makan di O’Brien, tapi suami nak makan di mamak.

Saya makan capati, en suami makan roti telur.

Tengah-tengah makan tu, en suami minta tambah kuah dhal dengan pelayan restoran mamak.

Bila nak bayar, terkejut gitu bila tengok dhal tadi dia caj RM1. Alahaiiii, macam tu pun nak caj RM1. Fuhhhh...

Ni bukti nya.



Moral of the story kalau tak nak kena bayar, masa minta tambah kuah ke apa ke tanya kena caj atau tidak.

You Might Also Like

0 comments