BEN ASHAARI dan WEECLICKS

9:40 AM





Sejujurnya inilah pertama kali saya 'join' segmen khas dari mana-mana blogger. 'Nervous' juga. Muahahaha

Buat Encik Ben Ashaari, terima kasih sebab buat segmen ini, sebab saya memang blogger lama tapi macam baru. Follower pun tak sampai 20 lagi. Baru mengaktifkan diri.

Kalau anda mahu ikut serta bolehlah klik kat link INI

Soalannya >>>KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI
Sebab nak duit! Melalui internet ia menjadi mudah dan murah, sebab perniagaan di hujung jari sahaja. Saya mahu memberi manfaat kepada pembaca saya, melalui perkongsian kesihatan dan kebaikan vitamin-vitamin semulajadi Shaklee yang saya jual. 

Jika pembaca membeli vitamin dan mereka mendapat manfaat daripada vitamin itu, saya akan rasa puas hati.

Bukan itu sahaja, saya juga ada selitkan sedikit ilmu-ilmu tentang kerohanian dan ilmu-ilmu kehidupan yang saya pelajari. Saya yakin mampu memberi faedah kepada pembaca semua. Seandainya ilmu yang saya kongsikan berkenaan dengan kerohanian ini ada salah atau cacat celanya, saya mohon berilah teguran kepada saya yang khilaf ini. Tujuan saya bukanlah untuk berlagak pandai, tapi menyampaikan sebagai usaha kecil saya untuk berdakwah.

Panjang pula penerangan saya kan? Tapi ini memang hakikatnya.
Jika berminat, anda boleh dapatkan harga yang istimewa dan konsultasi percuma dari saya.

Call/Whatapps/Sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: Normila Muhamad
Like Fan Page: Mamanurins Vitamin Shop

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 


You Might Also Like

10 comments

  1. PCB singgah dari segmen yang sama

    http://kringg.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  2. Wah...nice punye jawapan sis
    aah..yg baik tu bagus utk di sharing dgn semua org
    moga bisnes sis berkembang maju

    http://umikasum.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    FOLLOW SINI
    JEMPUT SINGGAH KE BLOG YUMIDA :)

    ReplyDelete
  3. dtg dari segmen sama jugak..

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yg sama ~ done follow here ~ :)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  5. Salam..singgah dari segmen yang sama & follow blog ni :)

    http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2013/04/segmen-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah. Nice blog. Done follow you.. jemput dtg sini jgk yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. jaa datang dari segmen yg sama jugak.

    http://www.jaakechik.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    salam perkenalan dari jaa. :)

    ReplyDelete
  8. Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
    done follow you.. follow me back ya! thanks!

    http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  9. dtg dari segmen yg same. follow sini. lucky no 27. :)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

    ReplyDelete
  10. http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/04/miracle-of-wisdom-03.html

    ReplyDelete