Ayam Masak Merah dan Kailan Oyster - CIK MIL MILA

Thursday, February 6, 2014

Ayam Masak Merah dan Kailan Oyster

Saya selalu gelabah tau. Boleh lupa pula anakanda balik sekolah awal sedikit setiap hari Khamis 12:20. Saya siap masak pukul 12.10. Mahunya tak kelam kabut.

Merempit. Nasib baik sekolah cuma 4km je. Sampai sana Nurin tak keluar lagi. Legaaaa. Nampak lengang je sekolah hari ni. Kenapa ye. Masih ramai ke yang bercuti?

Siapa nak jawab ni. Haha.

Menu yang mengambil masa sejam untuk disiapkan.

Ayam masak merah, Kailan Oyster dan pembuka seleranya ialah jambu batu.

Hari-hari pos pasal makan kan. Nak buat macamana, inilah tugas utama surirumah bekerja






Lepas makan semua tu, telan omega dan alfalfa. Lets flush the cholesterol!







Call/whatapps/sms: 019 2250752
Email : normila.muhamad@gmail.com
Add FB: https://www.facebook.com/normila.muhamad
Like Fan Page: https://www.facebook.com/MamanurinsVitaminShop
Blog Urus Akaun Bisnes Kecil: www.normilamuhamad.blogspot.com

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

2 comments:

  1. Rajinnya.aku tak berapa pandai masak.bg tips utk pandai masak boleh.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tips..haha. mn ada tips. mmg kena minat. yg ptg buat

      Delete